feminismus.czČlánky › Stínová zpráva v oblasti rovného zacházení a rovných příležitostí žen a mužů

Stínová zpráva v oblasti rovného zacházení a rovných příležitostí žen a mužů

7. červenec 2004
Stínová zpráva představuje alternativu k vládní "Souhrnné zprávě o plnění Priorit a postupů při prosazování rovných příležitostí žen a mužů". Pomocí analýzy plnění úkolů vlády v této oblasti, konstruktivní kritiky a podnětů z praxe a výzkumu nabízí vládě impulz k efektivnějšímu plnění svých priorit a závazků.
Stínová zpráva představuje alternativu k vládní "Souhrnné zprávě o plnění Priorit a postupů při prosazování rovných příležitostí žen a mužů".

Pomocí analýzy plnění úkolů vlády v této oblasti, konstruktivní kritiky a podnětů z praxe a výzkumu nabízí vládě impulz k efektivnějšímu plnění svých priorit a závazků. Stínová zpráva vznikla jako společný projekt týmu autorek a autorů z nevládního sektoru a akademické sféry, kteří se dlouhodobě zabývají otázkami genderové rovnosti a usilují o prosazování principu rovného zacházení a rovných příležitostí žen a mužů.


Vydání publikace, kterou podpořila Nadace Open Society Fund Praha, realizovala obecně prospěšná společnost Gender Studies, o.p.s.

Stínová zpráva ke stažení zde [657 kB, pdf].
www.feminismus.cz (2003)  |  redesign 2013  |  realizace a webhosting Econnect  |  design Michal Šiml  |  Za finanční podpory Slovak-Czech Women‘s Fund.