Pátrací hra: Stopujeme ženy naší historie PRO VEŘEJNOST

24.4.2024  Praha  |  Pojďte společně s námi vystopovat významné ženy historie českého feminismu. Více
feminismus.czČlánky › Workshop s Mirandou Gray na téma "Jak optimálně využívat ženskou energii v pracovním životě“

Workshop s Mirandou Gray na téma "Jak optimálně využívat ženskou energii v pracovním životě“

1. listopad 2011  |  Prague Business Club
Jedinečná příležitost setkat se s anglickou podnikatelkou a spisovatelkou Mirandou Gray a zúčastnit se workshopu na téma "Jak optimálně využívat ženskou energii v pracovním životě." Do České republiky autorka knihy a metody Optimalizovaná žena Miranda Gray přijíždí poprvé. Mini workshop v Prague Business Clubu je jedinečnou možností seznámit se s revolučním pohledem na ženský menstruační cyklus ve spojení s pracovním životem ženy.
Jedinečná příležitost setkat se s anglickou podnikatelkou a spisovatelkou Mirandou Gray a zúčastnit se workshopu na téma "Jak optimálně využívat ženskou energii v pracovním životě." Do České republiky autorka knihy a metody Optimalizovaná žena Miranda Gray přijíždí poprvé. Mini workshop v Prague Business Clubu je jedinečnou možností seznámit se s revolučním pohledem na ženský menstruační cyklus ve spojení s pracovním životem ženy. Znalost menstruačního cyklu a jeho vlivu na naše schopnosti může sloužit jako nástroj pro dosahování cílů, úspěchu i naplnění. Klíčem k využívání tohoto zdroje je optimální načasování určitých pracovních aktivit podle jednotlivých fází měsíčního cyklu.

 

Setkání proběhne v pátek 11. listopadu od 10h.

Workshop bude veden v angličtině, začíná v 10h, konec plánovaný na 13h, cena 1500Kč.

Workshop je určen ženám všeho věku, především ženám s aktivním cyklem. Nicméně jsou vítané a často na workshop přijdou i ženy, jejichž cykličnost je již zakončena a jsou v období menopauzy, přicházejí proto, aby informace získané na workshopu mohly předat dcerám.

Pro více informací kontaktujte:

Markéta Krausová

PR a komunikace

Prague Business Club

Email: marketa.krausova(zavináč)businessclub.cz

www.feminismus.cz (2003)  |  redesign 2013  |  realizace a webhosting Econnect  |  design Michal Šiml  |  Za finanční podpory Slovak-Czech Women‘s Fund.