feminismus.czČlánky › Projektový den - od nápadu k realizaci! Nová metodika v rámci projektu Demokratická kultura na ZŠ Lyčkovo náměstí k Vašemu využití!

Projektový den - od nápadu k realizaci! Nová metodika v rámci projektu Demokratická kultura na ZŠ Lyčkovo náměstí k Vašemu využití!

16. zaří 2022

Projektové učení považujeme za funkční a aktuální způsob, skrze nějž můžou děti na základních školách do hloubky poznávat mnohá témata, která jsou pro ně v každodenním životě skutečně důležitá. V průběhu projektu Demokratická výchova na ZŠ Lyčkovo náměstí jsme spolu s dětmi uskutečnily celou řadu zajímavých projektových dnů. Naše zkušenosti jsme zúročili v novém materiálu Projektový den od nápadu k realizaci, který vám nyní nabízíme k využití. Pokud se tedy chystáte uspořádat na základní škole projektové akce, naše metodická doporučení a praktické návody vám budou jistě k užitku!

www.feminismus.cz (2003)  |  redesign 2013  |  realizace a webhosting Econnect  |  design Michal Šiml  |  Za finanční podpory Slovak-Czech Women‘s Fund.