Pátrací hra: Stopujeme ženy naší historie PRO VEŘEJNOST

24.4.2024  Praha  |  Pojďte společně s námi vystopovat významné ženy historie českého feminismu. Více
feminismus.czČlánky › Právě vyšlo šesté speciální vydání zpravodaje

Právě vyšlo šesté speciální vydání zpravodaje

Právě vyšlo šesté speciální vydání zpravodaje
Gender Studies, o.p.s. v říjnu vydala šesté speciální číslo zpravodaje „Rovné příležitosti do firem“. Představuje ty nejlepší články z elektronického měsíčníku, tentokrát za období od ledna 2011 do dubna 2012.
Gender Studies, o.p.s. v říjnu vydala šesté speciální číslo zpravodaje „Rovné příležitosti do firem“. Představuje ty nejlepší články z elektronického měsíčníku, tentokrát za období od ledna 2011 do dubna 2012. Za tímto speciálním vydáním zpravodaje stojí projekt „Na křižovatce pracovního a osobního života: možnosti a bariéry“, který se zaměřoval na zaměstnavatele i zaměstnané a jako jedno z nosných témat měl problematiku genderového mzdového rozdílu, potažmo rovného odměňování žen a mužů. Tištěný zpravodaj získáte osobně zdarma v knihovně Gender Studies, o.p.s. na Gorazdově 20, Praha 2, případně za cenu poštovného přes naše on-line knihkupectví.
www.feminismus.cz (2003)  |  redesign 2013  |  realizace a webhosting Econnect  |  design Michal Šiml  |  Za finanční podpory Slovak-Czech Women‘s Fund.