feminismus.czČlánky › Petice za založení strany ROVNOST ŠANCÍ

Petice za založení strany ROVNOST ŠANCÍ

25. listopad 2004  | Zdenka Ulmannová
Milé ženy,
vzhledem k tomu, že se to na naší politické scéně začíná nehezky vařit a
ODSáci to ženou k předčasným volbám, musíme co nejrychleji a usilovně
pracovat!
Milé ženy,
vzhledem k tomu, že se to na naší politické scéně začíná nehezky vařit a ODSáci to ženou k předčasným volbám, musíme co nejrychleji a usilovně pracovat!
Nejdůležitější ze všeho je teď dostat pod střechu petici, bez níž se nemůžeme zaregistrovat. Proto Vás vyzývám, co nejpilněji sbírejte podpisy! Kdekoliv a všude! Musíme těch tisíc podpisů stihnout do konce roku, resp. do poloviny prosince! Vymyslete a udělejte proto ve svých regionech různé společné akce, choďte nejlépe alespoň ve dvojicích a oslovujte lidi, využijte všechny kontakty v médiích, nezapomeňte na školy, školky, továrny, kde pracují ženy, obchody, úřady, zdravotní střediska, gynekologické ordinace, pošty a všechna místa, kam chodíme převážně my, mámy s vytahanýma rukama od nákupů! A podepsané byť i jen s několika či jedním podpisem urychleně posílejte do koordinačního centra, na adresu: Zdenka Ulmannová, Dolákova 528, 181 00 Praha 8.

Kromě toho cca na začátek prosince plánujeme společnou konferenci všech různých sdružení a osobností, které mají společný cíl - zlepšit postavení žen a život ve společnosti. Proto Vás žádám o Váš námět k programu a osobní názory, co je potřeba z Vašeho pohledu a zkušeností řešit, které se do programu budeme snažit zakomponovat zakomponovat. Pracujte na tom prosím co nejrychleji.

Petiční arch si můžete stáhnout zde.
www.feminismus.cz (2003)  |  redesign 2013  |  realizace a webhosting Econnect  |  design Michal Šiml  |  Za finanční podpory Slovak-Czech Women‘s Fund.