Pátrací hra: Stopujeme ženy naší historie PRO VEŘEJNOST

24.4.2024  Praha  |  Pojďte společně s námi vystopovat významné ženy historie českého feminismu. Více
feminismus.czČlánky › NKC - ženy a věda hledá akademické páry, v nichž oba partneři pracují v oblasti vědy a výzkumu nebo učí na vysoké škole

NKC - ženy a věda hledá akademické páry, v nichž oba partneři pracují v oblasti vědy a výzkumu nebo učí na vysoké škole

Národní kontaktní centrum - ženy a věda, které působí v rámci Sociologického ústavu AV ČR, v.v.i., v současné době řeší popularizačně-výzkumný projekt zaměřený na akademické páry. Hledá páry, v nichž oba partneři pracují (nebo v nedávné době pracovali) v oblasti vědy a výzkumu, případně v oblasti vysokého školství, které by byly zároveň ochotny se s podělit o své zkušenosti.

Národní kontaktní centrum - ženy a věda, které působí v rámci Sociologického ústavu AV ČR, v.v.i., v současné době řeší popularizačně-výzkumný projekt zaměřený na akademické páry. Hledá páry, v nichž oba partneři pracují (nebo v nedávné době pracovali) v oblasti vědy a výzkumu, případně v oblasti vysokého školství, které by byly zároveň ochotny se podělit o své zkušenosti. Tento projekt je volným pokračováním ukončených projektů Žena měsíce a Mladé talentky. Jedním z výstupů jsou editované společné rozhovory s oběma partnery publikované na webových stránkách http://www.zenyaveda.cz. Výběr z rozhovorů bude též publikován v knižní formě a bude navazovat na předchozí publikace Vlastní pokoj: 10 pohledů a Dámský gambit: zahájení vědecké dráhy. Dosud provedené rozhovory si můžete prohlédnout zde. Všechny rozhovory jsou autorizované, to znamená, že pouze Vy rozhodujete o tom, jaké informace nakonec budou zveřejněny.

V případě Vašeho zájmu nebo jakýchkoliv dotazů se, prosím, obraťte na Martu Vohlídalovou, marta.vohlidalova@soc.cas.cz.

www.feminismus.cz (2003)  |  redesign 2013  |  realizace a webhosting Econnect  |  design Michal Šiml  |  Za finanční podpory Slovak-Czech Women‘s Fund.