Pátrací hra: Stopujeme ženy naší historie PRO VEŘEJNOST

24.4.2024  Praha  |  Pojďte společně s námi vystopovat významné ženy historie českého feminismu. Více
feminismus.czČlánky › MONOLOGY VAGÍN – dvojjazyčné benefiční představení již tuto sobotu

MONOLOGY VAGÍN – dvojjazyčné benefiční představení již tuto sobotu

12. duben 2012  |  o.s. Rosa
V-Day Prague International Voice 2012 ve spolupráci s Prague Film & Theater Center uvádí dvojjazyčné benefiční provedení Monology vagín autorky Eve Ensler v češtině a angličtině na podporu místní charitativní organizace o.s. Rosa, která podporuje ženské oběti domácího násilí i jejich děti a snaží se o prevenci zneužívání.  Připojte se k nám ve snaze získávat prostředky k boji s násilím namířeným proti ženám a dívkám a zvyšování povědomí o něm! KDE: Vodka Bar Propaganda, Michalská 12, Praha 1 KDY: v sobotu 14. dubna, hraje se od 14:00 a 18:00 VSTUPNE: 150 Kč minimalně (100 Kč se studentskou slevou). Vstupenky a darování: http://bit.ly/HlTb3N. Pokud se nemůžete zúčastnit stále můžete přispět na výše uvedený odkaz do 30.4!
V-Day Prague International Voice 2012 ve spolupráci s Prague Film & Theater Center uvádí dvojjazyčné benefiční provedení Monology vagín autorky Eve Ensler v češtině a angličtině na podporu místní charitativní organizace o.s. Rosa, která podporuje ženské oběti domácího násilí i jejich děti a snaží se o prevenci zneužívání. Připojte se k nám ve snaze získávat prostředky k boji s násilím namířeným proti ženám a dívkám a zvyšování povědomí o něm! KDE: Vodka Bar Propaganda, Michalská 12, Praha 1 KDY: v sobotu 14. dubna, hraje se od 14:00 a 18:00 VSTUPNE: 150 Kč minimalně (100 Kč se studentskou slevou). Vstupenky a darování: http://bit.ly/HlTb3N. Pokud se nemůžete zúčastnit stále můžete přispět na výše uvedený odkaz do 30.4!
www.feminismus.cz (2003)  |  redesign 2013  |  realizace a webhosting Econnect  |  design Michal Šiml  |  Za finanční podpory Slovak-Czech Women‘s Fund.