Pátrací hra: Stopujeme ženy naší historie PRO VEŘEJNOST

24.4.2024  Praha  |  Pojďte společně s námi vystopovat významné ženy historie českého feminismu. Více
feminismus.czČlánky › Mezinárodní konference „Rovnost žen a mužů na pracovišti"

Mezinárodní konference „Rovnost žen a mužů na pracovišti"

17. srpen 2012  |  Gender Studies, o.p.s.
ALBA Graduate Business School při American College of Greece uspořádá 13. září 2012 v Aténách mezinárodní konferenci „Rovnost žen a mužů na pracovišti.“ O své postřehy a názory na prosazování genderové rovnosti na pracovišti se podělí významní řečníci a řečnice a uznávané osobnosti z akademického prostředí, podniků a evropských institucí. Rovnost žen a mužů není jen otázkou dobrých mravů a rovných příležitostí, ale představuje i velmi důležitý způsob, jak se vypořádat se současnou ekonomickou situací, demografickými změnami a úbytkem kvalifikované pracovní síly. Tato konference, kterou pořádají partnerské organizace v projektu GeCO, včetně Gender Studies o.p.s., přinese informace o opatřeních na podporu rovnosti žen a mužů a nabídne bližší pohled na to, jak se s touto problematikou v současnosti vypořádávají organizace v celé Evropě. Konference má dvě hlavní části: v prvním bloku se představí výsledky výzkumu o stavu rovnosti žen a mužů v Evropě i ve světě, ve druhé části pak představí své zkušenosti s metodami na podporu rovnosti žen a mužů experti/ky z řad HR manažerů/ek a budou o nich s účastníky diskutovat. Účast na konferenci je zdarma. Konference potrvá půl dne, pracovním jazykem bude angličtina a místem konání bude hotel Royal Olympic v Aténách (Athanasiou Diakou 28-34, Atény, www.royalolympic.com). Více informací (program, seznam řečníků, přihlášku k účasti) naleznete na www.gender-competence.eu

ALBA Graduate Business School při American College of Greece uspořádá 13. září 2012 v Aténách mezinárodní konferenci „Rovnost žen a mužů na pracovišti.“

O své postřehy a názory na prosazování genderové rovnosti na pracovišti se podělí významní řečníci a řečnice a uznávané osobnosti z akademického prostředí, podniků a evropských institucí.

Rovnost žen a mužů není jen otázkou dobrých mravů a rovných příležitostí, ale představuje i velmi důležitý způsob, jak se vypořádat se současnou ekonomickou situací, demografickými změnami a úbytkem kvalifikované pracovní síly.

Tato konference, kterou pořádají partnerské organizace v projektu GeCO, včetně Gender Studies o.p.s., přinese informace o opatřeních na podporu rovnosti žen a mužů a nabídne bližší pohled na to, jak se s touto problematikou v současnosti vypořádávají organizace v celé Evropě.

Konference má dvě hlavní části: v prvním bloku se představí výsledky výzkumu o stavu rovnosti žen a mužů v Evropě i ve světě, ve druhé části pak představí své zkušenosti s metodami na podporu rovnosti žen a mužů experti/ky z řad HR manažerů/ek a budou o nich s účastníky diskutovat.

Účast na konferenci je zdarma.

Konference potrvá půl dne, pracovním jazykem bude angličtina a místem konání bude hotel Royal Olympic v Aténách (Athanasiou Diakou 28-34, Atény, www.royalolympic.com).

Více informací (program, seznam řečníků, přihlášku k účasti) naleznete na www.gender-competence.eu

www.feminismus.cz (2003)  |  redesign 2013  |  realizace a webhosting Econnect  |  design Michal Šiml  |  Za finanční podpory Slovak-Czech Women‘s Fund.