Reprodukční spravedlnost s postižením

28.5.2024  Praha  | 

Další z debat organizace ASAP zaměřených na reprodukční spravedlnost a dostupnost interrupcí v České republice se bude věnovat osobám se zdravotním postižením.

Více
feminismus.czČlánky › Konference českých a slovenských feministických studií: září 2005

Konference českých a slovenských feministických studií: září 2005

11. říjen 2004  | Redakce F.cz
Katedra genderových studií FHS UK v Praze, Genderová studia FSS MU v Brně a Centrum rodových štúdií FF UK v Bratislavě, pod záštitou Sociologického ústavu AV ČR, společně zvou na třídenní Konferenci českých a slovenských feministických studií, jež se uskuteční na začátku září 2005 na půdě FHS UK v Praze Jinonicích. Cílem připravované akademické konference je představit současný stav feministického diskurzu a bádání v českých zemích a na Slovensku. Konference zároveň vytváří prostor pro vzájemnou diskusi a propojení feministického poznání a aktivit v akademické i neakademické sféře.
Katedra genderových studií FHS UK v Praze, Genderová studia FSS MU v Brně a Centrum
rodových štúdií FF UK v Bratislavě, pod záštitou Sociologického ústavu AV ČR, společně zvou na třídenní Konferenci českých a slovenských feministických studií, jež se uskuteční na začátku září 2005 na půdě FHS UK v Praze Jinonicích. Cílem připravované akademické konference je představit současný stav feministického diskurzu a bádání v českých zemích a na Slovensku. Konference zároveň vytváří prostor pro vzájemnou diskusi a propojení feministického poznání a aktivit v akademické i neakademické sféře. Podmínky přihlašování příspěvků: přihláška musí být zaslána nejpozději do 1. 12. 2004, registrace bude probíhat on-line na www stránkách konference www.fhs.cuni.cz/gender/konference/index.php.

Soutěž na logo feministické konference
Katedra genderových studií FHS UK v rámci této konference vyhlašuje soutěž na logo feministické konference. Podmínky soutěže: Účelem této soutěže je získat logotyp Konference českých a slovenských feministických studií. Soutěžní návrhy budou hodnoceny pětičlennou komisí sestávající ze členek a členů organizačního výboru a 2 odborníků či odbornic v oblasti grafického designu. Oficiální výsledky soutěže budou vyhlášeny 15. 12. 04 na webových stránkách konference. Soutěž je otevřena všem zájemcům a zájemkyním. Odměna pro autora/autorku vítězného návrhu je 5000,- Kč. Více informací získáte na gender.konference@fhs.cuni.cz.

Zdroj: www.zenyaveda.cz.

Související

www.feminismus.cz (2003)  |  redesign 2013  |  realizace a webhosting Econnect  |  design Michal Šiml  |  Za finanční podpory Slovak-Czech Women‘s Fund.