Výstava | PRAHA FEMINISTICKÁ. Místa, kde se psala historie

8.3.2024  Praha  |  Měsíc březen je věnován feministické historii. V předvečer MDŽ, 7. 3. bude v 18:00 slavnostně zahájena výstava PRAHA FEMINISTICKÁ. Místa, kde se psala historie. Přijďte se podívat na místa spojená s historií ženského hnutí očima fiktivní postavy Anny Kovářové, která vás provede vším, co zažila na vlastní kůži. A zanechte vlastní stopu ve feministické historii. Více
feminismus.czČlánky › Knihovna GENDER STUDIES se stěhuje

Knihovna GENDER STUDIES se stěhuje

5. listopad 2013

Dovolujeme si vás informovat, že od 12. 11. 2013 až do odvolání budou probíhat změny v otevírací době knihovny Gender Studies. Z důvodů stěhování bude knihovna na delší dobu uzavřena úplně, sledujte aktuality na webu knihovny nebo na našem Facebooku. Děkujeme za pochopení.

Dovolujeme si vás informovat, že ve dnech od 12. do 14. listopadu 2013 bude knihovna uzavřena a její návštěva bude možná jen po předchozí domluvě.

Dále proběhnou omezení způsobená stěhováním. Knihovna bude uzavřena od 18. listopadu 2013 až do odvolání. Předpokládané otevření očekáváme v průběhu prosince nebo začátkem ledna příštího roku. Prodloužení výpůjček proběhne automaticky, bez nárůstu zpozdného. V nutných případech je možno kontaktovat knihovnu a podle jejích možností vrátit či vypůjčit dokumenty.

I nadále vás budeme informovat e-mailem, před návštěvou knihovny doporučujeme sledovat aktuality na webu.

Velice se omlouváme se za komplikace a děkujeme za pochopení.

Budeme se těšit brzy na nové adrese.

tým Knihovny Gender Studies - library@genderstudies.cz

www.feminismus.cz (2003)  |  redesign 2013  |  realizace a webhosting Econnect  |  design Michal Šiml  |  Za finanční podpory Slovak-Czech Women‘s Fund.