feminismus.czČlánky › Gender Studies o.p.s. vyhlásila vítěze soutěže Firma roku: Rovné příležitosti 2012

Gender Studies o.p.s. vyhlásila vítěze soutěže Firma roku: Rovné příležitosti 2012

24. říjen 2012  |  Gender Studies, o.p.s.
Gender Studies o.p.s.vyhlásila vítěze soutěže Firma roku: Rovné příležitosti 2012. Předání ocenění proběhlo v rámci konference Harmonizace práce a péče: nové perspektivy, která se konala 18. října 2012 v budově vítěze loňského roku, společnosti Česká spořitelna, a.s., v Rytířské ulici v Praze. Ocenění FIRMA ROKU: ROVNÉ PŘÍLEŽITOSTI uděluje obecně prospěšná společnost Gender Studies od roku 2004. Cílem je motivovat firmy, aby začaly vnímat rovné příležitosti žen a mužů jako důležitý princip rozvoje svého i svých zaměstnanců a zaměstnankyň tak, aby tento princip začaly naplňovat ve svých zaměstnaneckých politikách.

Gender Studies o.p.s.vyhlásila vítěze soutěže Firma roku: Rovné příležitosti 2012. Předání ocenění proběhlo v rámci konference Harmonizace práce a péče: nové perspektivy, která se konala 18. října 2012 v budově vítěze loňského roku, společnosti Česká spořitelna, a.s., v Rytířské ulici v Praze.

Oceněny byly tyto společnosti:

1. místo: T-mobile Czech Republic, a.s.

2. místo: GE Money Bank, a.s.

3. místo: Průmstav, a.s. Kategorie Malé a střední firmy: mamacoffee, s.r.o.

Speciální cena Gender Studies a PROUDu za opatření přátelská LGBT osobám ve firmě: GE Money Bank, a.s.

Ocenění FIRMA ROKU: ROVNÉ PŘÍLEŽITOSTI uděluje obecně prospěšná společnost Gender Studies od roku 2004. Cílem je motivovat firmy, aby začaly vnímat rovné příležitosti žen a mužů jako důležitý princip rozvoje svého i svých zaměstnanců a zaměstnankyň tak, aby tento princip začaly naplňovat ve svých zaměstnaneckých politikách.Fotografie z akce si můžete prohlédnout zde.


www.feminismus.cz (2003)  |  redesign 2013  |  realizace a webhosting Econnect  |  design Michal Šiml  |  Za finanční podpory Slovak-Czech Women‘s Fund.