feminismus.czČlánky › Dopolední pohádka pro děti

Dopolední pohádka pro děti

21. leden 2011  |  Vypálené koťátko
Chcete si dopoledne zajít na kávu a odpočinout si na chvíli od svých ratolestí? Tvůrčí kavárna Vypálené koťátko pořádá každou druhou středu dopolední divadelní představení pro děti. Začátek je v 10:00 a představení trvá většinou okolo jedné hodiny. Děti se samy zúčastňují vyprávění známých pohádek a tak nemají problém obejít se po celou dobu bez rodičů, kteří si mezitím mohou pochutnat na znamenité Fair trade kávě.

Chcete si dopoledne zajít na kávu a odpočinout si na chvíli od svých ratolestí? Tvůrčí kavárna Vypálené koťátko pořádá každou druhou středu dopolední divadelní představení pro děti. Začátek je v 10:00  a představení trvá většinou okolo jedné hodiny. Děti se samy zúčastňují vyprávění známých pohádek a tak nemají problém obejít se po celou dobu bez rodičů, kteří si mezitím mohou pochutnat na znamenité Fair trade kávě.

Nejbližší představení je ve středu 26.1. Skřítek Liskulín bude tentokrát vyprávět Karafiátovy Broučky. Vstup je ve formě dobrovolného příspěvku herečce. Více informací naleznte na webu www.vypalenekotatko.cz.

www.feminismus.cz (2003)  |  redesign 2013  |  realizace a webhosting Econnect  |  design Michal Šiml  |  Za finanční podpory Slovak-Czech Women‘s Fund.