Pátrací hra: Stopujeme ženy naší historie PRO VEŘEJNOST

24.4.2024  Praha  |  Pojďte společně s námi vystopovat významné ženy historie českého feminismu. Více
feminismus.czČlánky › PRŮZKUM SPOKOJENOSTI S KNIHOVNOU GENDER STUDIES

PRŮZKUM SPOKOJENOSTI S KNIHOVNOU GENDER STUDIES

Vážené čtenářky, vážení čtenáři, rádi bychom vás jménem knihovny Gender Studies požádali o 5 min času k vyplnění dotazníku souvisejícího s průzkumem spokojenosti s naší knihovnou. Rádi bychom zlepšili služby knihovny a k tomu potřebujeme znát vaše přání a připomínky. Dotazník je anonymní, prosíme o jeho vyplnění do 30. června 2011. Předem děkujeme za Vaše odpovědi, za trpělivost a čas, který tomuto dotazníku věnujete. Budeme usilovat o realizaci Vašich podnětů co nejdříve a v maximální možné míře. V případě jakýchkoliv dotazů se na nás obraťte.

Vážené čtenářky, vážení čtenáři, rádi bychom vás jménem knihovny Gender Studies požádali o 5 min času k vyplnění dotazníku souvisejícího s průzkumem spokojenosti s naší knihovnou. Rádi bychom zlepšili služby knihovny a k tomu potřebujeme znát vaše přání a připomínky. Dotazník je anonymní, prosíme o jeho vyplnění do 30. června 2011. Předem děkuji za Vaše odpovědi, za trpělivost a čas, který tomuto dotazníku věnujete. Ujišťuji Vás, že budeme usilovat o realizaci Vašich podnětů co nejdříve a v maximální možné míře. V případě jakýchkoliv dotazů se na nás obraťte.

Michaela Svatošová
knihovna@genderstudies.cz
+420 224 913 350

Dotazník ke stažení.


Související

www.feminismus.cz (2003)  |  redesign 2013  |  realizace a webhosting Econnect  |  design Michal Šiml  |  Za finanční podpory Slovak-Czech Women‘s Fund.