PRODLOUŽENO: Výstava | PRAHA FEMINISTICKÁ. Místa, kde se psala historie

8.3.2024  Praha  |  Nestihly*i jste se v březnu zajít podívat na výstavu PRAHA FEMINISTICKÁ. Místa, kde se psala historie? Prodloužily*i jsme ji pro vás až do 18. dubna! Přijďte se podívat na místa spojená s historií ženského hnutí očima fiktivní postavy Anny Kovářové, která vás provede vším, co zažila na vlastní kůži. A zanechte vlastní stopu ve feministické historii. Více

Pátrací hra: Stopujeme ženy naší historie PRO VEŘEJNOST

24.4.2024  Praha  |  Pojďte společně s námi vystopovat významné ženy historie českého feminismu. Více
feminismus.czČlánky › Pozvánka na konferenci v Ústí nad Labem

Pozvánka na konferenci v Ústí nad Labem

Pozvánka na konferenci v Ústí nad Labem
Zahájen projekt FÓRUM PRO RODINU – o. s. Centrum komunitní práce Ústí nad Labem Vás zve 14.6.2011 od 9.30 hodin v Clarion Congress hotelu Ústí n. L. na zahajující konferenci projektu nazvanou „Lokální pro-rodinná politika a sladování rodinného a pracovního života – příklady dobré praxe z ČR a ze zahraničí“.
Projekt lokální partnerství FÓRUM PRO RODINU se věnuje místní pro-rodinné politice, problematice slaďování profesního a rodinného života (Work-Life Balance), a obecněji rovným příležitostem žen a mužů na trhu práce.

Zahájen projekt FÓRUM PRO RODINU – o. s. Centrum komunitní práce Ústí nad Labem Vás zve 14.6.2011 od 9.30 hodin v Clarion Congress hotelu Ústí n. L. na zahajující konferenci projektu nazvanou „Lokální pro-rodinná politika a sladování rodinného a pracovního života – příklady dobré praxe z ČR a ze zahraničí“. Projekt lokální partnerství FÓRUM PRO RODINU se věnuje místní pro-rodinné politice, problematice slaďování profesního a rodinného života (Work-Life Balance), a obecněji rovným příležitostem žen a mužů na trhu práce.

Cílem projektu je zlepšení kvality života rodin v regionu Ústeckého kraje, ozvučení problematiky slaďování jako možného nástroje pro-rodinné politiky a otevření veřejné diskuse. V rámci projektu budou probíhat různorodé aktivity jako např. diskusní kulaté stoly, vzdělávací workshopy, semináře, informační kampaně.

Více na www.forumprorodinu.cz

Projekt je realizován v období od 1.1.2011 do 31.12.2013 a je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a ze státního rozpočtu ČR.

www.feminismus.cz (2003)  |  redesign 2013  |  realizace a webhosting Econnect  |  design Michal Šiml  |  Za finanční podpory Slovak-Czech Women‘s Fund.