Pátrací hra: Stopujeme ženy naší historie PRO VEŘEJNOST

24.4.2024  Praha  |  Pojďte společně s námi vystopovat významné ženy historie českého feminismu. Více
feminismus.czČlánky › Nový ročník ocenění FIRMA ROKU: ROVNÉ PŘÍLEŽITOSTI vyhlášen

Nový ročník ocenění FIRMA ROKU: ROVNÉ PŘÍLEŽITOSTI vyhlášen

17. květen 2016
Nový ročník ocenění FIRMA ROKU: ROVNÉ PŘÍLEŽITOSTI vyhlášen
Gender Studies, o.p.s. ve spolupráci s hlavním partnerem, Českou spořitelnou, a partnery, Plzeňským Prazdrojem, Providentem a Vodafonem, vyhlašuje nový ročník ocenění Firma roku: Rovné příležitosti, jehož tematickým zacílením je v letošním roce „diverzita na pracovišti“. 
Smyslem soutěže, která je organizována již od roku 2004, je ocenit firmy a zaměstnavatele, kteří usilují o aktivní prosazování rovných příležitostí a zacházení se všemi lidmi ve svých interních politikách i každodenní praxi. Skrze ocenění Firma roku: Rovné příležitosti chceme firmy rovněž pozitivně motivovat k prosazování zaměstnanecké diverzity, nejen s ohledem na pohlaví, ve svých řadách, neboť každá firma, která se přihlásí, obdrží současně písemnou zpětnou vazbu obsahující mnohé tipy a doporučení pro své další směřování v této oblasti.

Do soutěže o získání ocenění Firma roku: Rovné příležitosti se mohou firmy i další zaměstnavatelské organizace působící na území České republiky hlásit do 15. července, kdy bude příjem přihlášek ukončen. V prvním kole hodnotí doručené dotazníky a případné další materiály interní tým Gender Studies, ve druhém kole pak postoupivší firmy převážně externí odborná porota. Pro přihlášení stačí zaslat elektronicky vyplněný dotazník a uhradit startovné.

Více informací včetně pravidel soutěže a dotazníku lze získat na webových stránkách ocenění: http://rovneprilezitosti.ecn.cz.

V případě jakýchkoli dotazů či nejasností se obracejte na níže uvedený kontakt. Těšíme se na vaši účast!

Josef Vošmik
josef.vosmik@genderstudies.cz, tel. 773 440 845 nebo 777 910 941

www.feminismus.cz (2003)  |  redesign 2013  |  realizace a webhosting Econnect  |  design Michal Šiml  |  Za finanční podpory Slovak-Czech Women‘s Fund.