Pátrací hra: Stopujeme ženy naší historie PRO VEŘEJNOST

24.4.2024  Praha  |  Pojďte společně s námi vystopovat významné ženy historie českého feminismu. Více
feminismus.czČlánky › Jak se zapojit do dění ve městě či obci? Nová příručka poradí, jak na to

Jak se zapojit do dění ve městě či obci? Nová příručka poradí, jak na to

Jak se zapojit do dění ve městě či obci? Nová příručka poradí, jak na to
Na co máte právo? Jak jednat s úřady? Jak vystoupit na jednání zastupitelstva? Na tyto a další otázky najdete odpovědi v nové příručce s názvem "Jak se zapojit do dění ve městě či obci?", kterou vypracovalo Fórum 50% v rámci partnerství s Gender Studies na mezinárodním projektu. Výukový materiál vznikl pro 6 seminářů, které organizace uspořádala na téma komunální a regionální politiky pro ženy na rodičovské dovolené, vracející se z rodičovské dovolené a matky malých dětí, které mohou ovlivnit možnosti sladění osobního a pracovního života sebe a dalších žen žijících v okolí svým vstupem či aktivitami právě v komunální politice.
Na co máte právo? Jak jednat s úřady? Jak vystoupit na jednání zastupitelstva? Na tyto a další otázky najdete odpovědi v nové příručce s názvem "Jak se zapojit do dění ve městě či obci?", kterou vypracovalo Fórum 50% v rámci partnerství s Gender Studies na mezinárodním projektu. Výukový materiál vznikl pro 6 seminářů, které organizace uspořádala na téma komunální a regionální politiky pro ženy na rodičovské dovolené, vracející se z rodičovské dovolené a matky malých dětí, které mohou ovlivnit možnosti sladění osobního a pracovního života sebe a dalších žen žijících v okolí svým vstupem či aktivitami právě v komunální politice. Příručku stáhnete zde.
www.feminismus.cz (2003)  |  redesign 2013  |  realizace a webhosting Econnect  |  design Michal Šiml  |  Za finanční podpory Slovak-Czech Women‘s Fund.