Pátrací hra: Stopujeme ženy naší historie PRO VEŘEJNOST

24.4.2024  Praha  |  Pojďte společně s námi vystopovat významné ženy historie českého feminismu. Více
feminismus.czČlánky › Česká koalice Social Watch a Ekumenická akademie Praha vypisují soutěž o nejlepší videospot na podporu boje proti chudobě a genderovým nerovnostem

Česká koalice Social Watch a Ekumenická akademie Praha vypisují soutěž o nejlepší videospot na podporu boje proti chudobě a genderovým nerovnostem

Spot by měl upozorňovat na přetrvávající chudobu a nerovnosti mezi ženami a muži - upozorňovat na to, že chudoba se týká i České republiky a není jen vzdáleným problémem rozvojových zemí.

Spot by měl upozorňovat na přetrvávající chudobu a nerovnosti mezi ženami a muži - upozorňovat na to, že chudoba se týká i České republiky a není jen vzdáleným problémem rozvojových zemí - má přinést konkrétní apel – vyzvat k aktivitě a dodržování tzv. „miléniových cílů“.

 

Měl by být divácky atraktivní, může být animovaný i hraný. Délka 20 vteřin až 1 minuta 30 vteřin. Využití spotu: web koalice Social Watch a členských organizací - sociální sítě (Facebook, YouTube), virální šíření - vysílání regionálních televizí - projekce na tematických filmových festivalech - usilujeme o zařazení do vysílání ČT (v tom případě spot nesmí přesáhnout 20 vteřin).

Scénáře spotů zasílejte do 28. 2. 2013 na adresu adamusova@padesatprocent.cz.

Ze zaslaných scénářů vybereme do 5. 3. 2013 vítěze/vítězku, který/á spot realizuje a obdrží honorář 30 000 Kč.

Podrobnější informace, data a podklady pro spot Vám rádi poskytneme na výše uvedené adrese.

Více o Social Watch.

www.feminismus.cz (2003)  |  redesign 2013  |  realizace a webhosting Econnect  |  design Michal Šiml  |  Za finanční podpory Slovak-Czech Women‘s Fund.