feminismus.czČlánky › Brutálně zbité ženě můžete pomoci i Vy!

Brutálně zbité ženě můžete pomoci i Vy!

19. květen 2001
Paní Miluši je 40 let. Její muž, mimochodem vysokoškolsky vzdělaný podplukovník, pracovník ministerstva, ji brutálně napadl: rozdrtil jí páteř, znásilnil a zbil do obličeje tak, že utrpěla těžký otřes mozku. Zbitá paní ležela půl roku v nemocnici a nyní se bojí jít domů, protože její manžel dosud nebyl postaven před soud a ani na něj nebyla uvalena vazba! Pomoci můžete i Vy!

Cosmo výzva: Paní Miluši je 40 let. Její muž, mimochodem vysokoškolsky vzdělaný podplukovník, pracovník ministerstva, ji brutálně napadl: rozdrtil jí páteř, znásilnil a zbil do obličeje tak, že utrpěla těžký otřes mozku. Zbitá paní ležela půl roku v nemocnici a nyní se bojí jít domů, protože její manžel dosud nebyl postaven před soud a ani na něj nebyla uvalena vazba! Paní Miluše pobírá částečný invalidní důchod 2145 Kč, jenže její pobyt v utajeném úkrytu stojí 3000 Kč. proFem a FEMINISMUS.CZ se připojuje k výzvě Cosmopolitanu a obrací se na vás s žádostí o pomoc: můžete-li přispět na pobyt a právníka pro paní Miluši jakoukoli částkou, pošlete ji na účet č. 0008399319/0800.

Zdroj: I.ZPRAVODAJ - Internetový zpravodaj proti domácímu násilí

www.feminismus.cz (2003)  |  redesign 2013  |  realizace a webhosting Econnect  |  design Michal Šiml  |  Za finanční podpory Slovak-Czech Women‘s Fund.